Senarai Produk Jamu Susuk Dara – NuyunBiz House (001873431-W)

Senarai Produk Jamu Susuk Dara

April Datang Lagi!

Memandangkan Kakyun STOKIS produk jamu susuk dara di Batu Caves Gombak.

Kakyun nasihatkan kepada semua pengguna – pengguna JSD. Berhentilah membeli barangan jamu susuk dara ni di kedai-kedai jamu ya.

Bukan sebab dengki ke apa, cuma Kakyun sendiri dah beli di lazada, shopee dan cuba.

Malah Mem Hanni Borhan juga dah  beli produk jamu susuk dara tersebut dalam kuantiti yang banyak dan didapati,

Jamu Pengantin Dara
Jamu Jalinan Cinta
Jamu Aku Dara,

mempunyai kandungan isi yang sama, cuma packaging berbeza.
Dan kandungan isi jamu – jamu tersebut berbau hapak didapati isi jamu tersebut adalah dedak.

Didapati kedai – kedai jamu tersebut telah display kotak barang original, urusniaga boleh dapat harga murah seperti tawaran hq ke leader. tetapi bila dah bayar, barang yang dapat adalah barang tiruan. Komfem tiruan.

Jadi untuk mengelakkan penipuan, kerugian dan risiko kesihatan. Mem Hanni Borhan selaku Pengasas memohon, tolong jangan beli apa – apa produk jamu susuk dara di kedai – kedai kosmetik ataupun kedai jamu.
Jagalah kesihatan anda semua.

Jika kalian nak dapatkan produk jamu susuk dara ni, pastikan penjual ada badge jsd.
Paling mudah, beli ngan Kakyun je. Konsultasi akan diberikan sejelasnya dan percuma je. 😍

PRODUK – PRODUK yang disenaraikan ini adalah “discontinued” produk dan telah dihentikan pengeluarannya sejak 2 tahun lepas dan telah ditarik penjualannya dari semua seller online.

Kat bawah ni pamplet senarai produk jamu susuk dara yang terbaru ya.

Senarai Produk Jamu Susuk Dara

"Sihat Cantik Dikongsi Bersama"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *