Set Detox

Set Detox Shaklee

Teks: Nuyun Najmi

Ramai yang bertanya Kakyun tentang detox sebelum nak ambil suplemen shaklee.

Oklah, ni Kakyun sertakan detail apa yang ada dalam Set Detox Shaklee ni ye.

Detox

1- Vivix® 2- Herb-Lax™ 3- DTX™ Complex 4- Peppermint-Ginger Plus 5- Alfalfa Complex (L)

 

Harga dan Cara nak order 1 set detox ni boleh klik je ye. Kakyun dah link kan.

Jika uols nak tahu cara pengambilan set detox shaklee ni, uols boleh whatsapp Kakyun. Khas untuk pelanggan Kakyun sahaja akan dapat konsultasi percuma. Untuk uols yang dah beli dengan agen atau kat kedai jamu ke, takde masalah untuk Kakyun bagi konsultasi dengan caj rm50 perkonsultasi. Ok ye 😉

 

"Sihat Cantik Dikongsi Bersama"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *