Furaiha Skincare

Furaiha Skincare

Teks: Nuyun Najmi

Apa itu Furaiha Skincare?

Ramai yang belum tahu sebenarnya, sebab produk ni baru je hangat tahun 2015 baru² ni. :-)

Furaiha ni set kecantikan wajah yang sangat sesuai untuk kulit muka yang berminyak,kering ,sensitif dan resdung.

furaiha skincare review

BEZA KOTAK LAMA DAN BARU

Untuk tak mengelirukan semua, ni Kakyun sertakan sekali gambar Furaiha yang telah di upgrade. Sebelum ni warna pink, sekarang warna lagi lawa. Tergoda Kakyun sebab warna tu  warna feveret. 😀

Gambar ni Kakyun pinjam dari en gogel, jadi kredit ke pemiliknya ye. 

Apa bahan atau isi kandungan Furaiha Sincare ni?

Furaiha Skincare diperbuat dari sumber semulajadi & lebih² lagi merupakan dari bahan2 sunnah :

  1. Madu Asli
  2. Habbatus Sauda’
  3. Minyak Zaitun
  4. Minyak Argan
  5. Ekstrak Delima
  6. Grape Seed Oil
  7. Kulit Kayu Manis
  8. Asam Jawa

Apa ada dalam Furaiha Skincare Set ni?

harga furaiha skincare

EHSAN EN GOGEL

Satu set lengkap Furaiha mengandungi 3 Produk utama .

  1. Aqua Habbatu Sauda’ Soap
  2. Luminious DD Cream
  3. Glow Booster Cream

Semua produk Furaiha berdaftar dengan KKM, dan halal, boleh dibawa solat dan mesra wudhuk.

In Shaa Allah. Kesan seawal 3 hari , dan ia semestinya organik.

Berapa harga Furaiha Skincare Set ni Kakyun?

Allah, murah je ni. Harga dibawah RM100, sangat berpatutan dengan bahan yang digunakan.

Oklah, setakat ni je yang Kakyun boleh kongsi ye. Jika uols nak cuba set kecantikan wajah yang sedang hot sekarang ni. Boleh whatsapp Kakyun terus ke 0133747473.

Adik² yang nak jadi Agen & Dropship juga sangat Kakyun alukan.

 

Jap Kakyun, bila dah beli Furaiha ni. Cara guna macam mana?

Oh cara guna mudah je, uols boleh jenguk rumah Kakyun sebelah lagi ye. Lengkap Kakyun terangkan cara penggunaan atau cara pemakaian Furaiha Skincare ni.

Ada lagi ke soalan lain?

Testimoni Furaiha ada tak Kakyun? Hehehe, mestilah ada. Tengoklah kat sebelah jugak.

Oklah, itu je. Jangan segan whatsapp kalau terasa nak cuba ye. 😉

 

"Sihat Cantik Dikongsi Bersama"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *