EROTICA V FIRM – NuyunBiz House (001873431-W)

EROTICA V FIRM

ErOtIcA V-FiRm
(FaRaJ GeBu~PUTIH~sensitif)
MESTI BELI !!!!

Erotica V-firm adalah satu formula yang dicipta untuk mengembalikan kegebuan dan keanjalan bahagian sulit wanita secara semulajadi tanpa perlu melakukan pembedahan. Krim ini juga dapat memulihkan tisu-tisu yang berkedut dan bibir luar labia agar ianya kelihatan gebu, montok dan lebih menawan.

Diantara ramuan yang di gunakan adalah collagen, vitamin E, vitamin C dan ekstrak Pegaga. Mengikut kajian, ekstrak Pegaga adalah diantara herba yang dapat mengekalkan kesuburan kulit jika digunakan secara berterusan. Sebagai wanita, tentu mahukan vagina cantik, gebu dan montok tetapi bagaimana untuk mendapatkannya.

Erotica V-firm adalah jawapannya. Apabila bahagian sulit anda gebu dan montok, secara tidak langsung ia akan memberikan kebahagian kepada rumahtanggan anda. Jangan pandang remeh kecantikan “muka bawah” atau “muka kedua” anda kerana kecantikan sebenar wanita adalah berapa cantik bahagian sulitnya.

Penggunaan: Hanya sapukan sedikit Erotica V-firm ke bahagian sulit anda dari bawah ke atas secara sekata dan rasai kesannya. Gunakan dua (2) kali sehari pagi dan malam.

RM70
(poslaju RM6)
"Sihat Cantik Dikongsi Bersama"

One Response

  1. zulkifli ya 3 July 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *