glitterfy0131315T352D32

2B MODEL – DISCONTINUED


Glitter Words

 Glitter Words

(perisa white coffee)
Photobucket
(perisa strawberry)
Photobucket
KENAPA ANDA PERLU GUNA 2B MODEL :
* menurunkan berat badan dengan efektif
* mengempiskan berut yang buncit
* mengecilkan bahagian lengan, pinggang, punggung dan peha
* membakar lemak di rahim supaya mudah dapat anak
* berasa sentiasa kenyang
* membersihkan usus tanpa kerap ke tandas

SOALAN LAZIM
syarikat mana yang keluarkan produk ini ?

~ ombak besar/PELANGI HEALTHY FOOD

berkesan ke produk ini?

~ ye, mmg berkesan, bacalah testimoni dibawah

berapa lama nak nampak kesan ?

~ paling cepat : 10 hari
~ paling lambat 4 bulan
bergantung kpd berapa lama dia sudah gemuk

apakah bahan dalam 2b model ?
2b model ingredient :~ coffee / strawberry powder~ non dairy creamer~ fructose~ dextrose monohydrate~ white kidney bean~ garcinia cambogia extract~ coleus forskohlii extract~ green tea~ collagen 
ada bahan berbahaya ke ?
tiada…ia selamat dan diluluskan oleh KKM serta ditanggung halal oleh majlis agama
saya penah cuba macam2 produk tapi xde turun pun, boleh ke 2b model ni turunkan brt sy?
~ metabolisme dlm badan awk terlalu rendah..itu sebab tidak bertindakbalas…cubalah produk yg dpt tingkatkan metabolisme contohnya  beauty umaira
adakah saya perlu diet?
ya…diet jangan makan berat pd waktu malam..mkn brt sblum kul 8mlm..kalo lapar plak waktu malam, just minum n mkn biskut or roti…minum air kosong 7 gelas sehari..makan macam biasa pada waktu siang….TIADA DIET PELIK2…
SIAPA YANG TIDAK BOLEH GUNA?
- orang yang dah kurus cekeding!!!
 – wanita yang hamil
- ibu yang menyusu badan sepenuhnya 
- wanita dalam pantang
 selain dari kategori di atas, semua boleh guna tak kira remaja, dewasa atau warga emas..lelaki dan perempuan, semuanya boleh….
ADA BERAPA PAKET DALAM SEKOTAK ?
 1 kotak = 20 sachet = utk 10 hari je
STOK 30 HARI = 60 SACHET = utk 30 hari je
CARA GUNA?
1 sachet pagi
1 sachet lunch
(terpulang samada nak sebelum or selepas makan)
bagaimana nak beli?
list set mane yang nak?perisa mane yang suka?…then hantar sms ke 0173123724 utk dptkan total n cara oder…

BERAPA LAMA SAMPAI BARANG ?
~ SEMENANJUNG = 1-2 HARI bekereja
~ sabah dan sarawak = 2-3 hari berkerja

ELAKKAN PRODUK 2B MODEL TIRUAN
BELI DARI PENGEDAR BERDAFTAR 
DENGAN PENGASAS 2BMODEL

HARGA :
RM60 (20 SACHET)
RM35 (10 SACHET)
[free kos poslaju]

BELI SET UNTUK SEBULAN
rm126

[KOS POS RM4 UTK SEMENANJUNG]~~~~~~~~~~[RM15 KOS POS UTK SABAH/SARAWAK] 

(60 PAKET~30 HARI GUNA)

************************************************* 

TESTIMONI 2B MODEL

TESTIMONI DARI FACEBOOK 2B MODEL

testimoni 1 : ziana 11/11/10
assalamualaikum…sy baru guna 2bm dalam 3minggu. masa mggu ptama sy timbang tapi tiada penurunan. masih berat yang sama 84kg. sy terus guna sehingga skrg masuk minggu ke 3. sy timbang lagi petang tadi sebab dah xsabar nak tgk meter tu turun lagi. alhamdulillah result memang tidak menghampakan bilamana sy tgk meter tu turun 5kg tau. melompat sy atas meter tu sampai rosak meter tu jadinya..hahaha. rasa berbaloi sangat2. sy masih berusaha nak capai berat ideal sy 65kg. mudah-mudahan impian sy makbul. Report spam

TESTIMONI 2 : faridah 1hours ago
salam en mat!apa khabar?sy nak kasi berita gembira slps 1bln guna 2bm. berat sy dah byk kurang dari 80kg kpd 70kg. dah ilang 10kg tau. spnjg guna 2bm sy mmg jaga mkn. mkn nasi selang sehari je. pastu sy kurngkn mkn ayam n daging. lbihkn ikan dan sayuran. mmg menjadi tips en mat ni. baju2 dlu ketat, skrg dah longgar. hasrat nak turun lg. InsyaAllah esk sy bank in duit. terimakasih en.mat Report spam

TESTIMONI 3 : qistina 6days ago
start guna 2bm awal bulan ni. kiranya dah dekat 2 minggu saya guna. apa yg sy rasa badan ringan, saiz pinggang seluar longgar, baju pun longgar2..cuma saya xtimbang je lagi. lps abis set sebulan baru nak timbang. tang diet plak, sy dah lama berdiet tapi xturun. tu sbb sy support dgn 2bm dgn harapan ia membantu diet sy utk turunkn berat. nak kena usaha jugak ni sbb awal tahun nak kawin..hehehe..tq abg mat Report spam

TESTIMONI 4 : maznah 14/10/10
salam en mat. pg td sblm pi keje sy try timbang. sy dapati berat sudah turun 5kg tau. baru abis guna 3minggu. padahal saya main hantam je makan. sbb bulan lepas byk sgt open house. xleh nak control makan. but saya pastikan selepas makan benda2 berlemak saya minum 2bm. mmg sy standby dlm handbag. hehe. agak2nya dlm sehari saya guna lebih dari 2paket. walaupun turun ckit saya rasa hepi sangat sebab inilah satu2nya produk pelangsingan yang xperlu diet sangat tapi masih boleh turun. terima kasih ye abg mat. assalamualaikum Report spam

TESTIMONI 5 : nurain 04 Oct 10
stakat 2kotak guna 2bm saya mengalami banyak perubahan. dlu berat saya 76kg. sakarang saya sudah 68kg. siang hari saya makan macam biasa cuma malam saya hanya minum ringan n makan simple2 jer. dlu dah cuba diet mcm ni, tapi xde kesan. bila dan support ngan produk…baru ada kesan. selamat guna kpd yang lain Report spam[/quote]

[quote]suria 29 Sep 10
sy mula guna 2bm sudah 3bln. sejak mula2 dia kuar lg. sblm tu berat sy dlm 85kg. bln pertama guna sy hy turun 4kg je. sbb sy mmg xdiet langsung. msuk bln kdua sy try perisa strawberry spenuhnya dan mmg sy turun lg 6kg. sembelit sy dah ilang lps guna 2bm strwbery. bulan ke 3 sy cmpur perisa kopi dan strwbry, alhamdulillah msih ada penurunan dlm 3kg. jd jumlah sy turun lbih kurg 13kg. slain guna 2bm sy elak mkn pd wktu mlm, nyata ia membantu. tq abg mat yer..hrp2 testi ini dpt mendorong yg lain tuk turun berat dgn cara yg sihat..usaha tangga kejayaan..hehe Report spam[/quote]

[quote]fia 28 Sep 10
2b model produk paling berkesan pernah saya guna. dlm sbulan sy turun 10kg dari berat asal 90kg. skrg masih guna utk bulan kedua. hrp ada penurunan lagi. Report spam[/quote]

[quote]mariah 27 Sep 10
salam en mat. nak kongsi testimoni guna 2bm. ringkas la ek, sebelum 75kg, slepas : 60kg…tempoh : 3bulan…jumlah kotak : 10 kotak..perisa : kopi strawberry….skrg sy dah dua minggu stop, alhamdulillah berat masih kekal. harap2 ia kekal disamping sy amal diet. tq en mat ye Report spam[/quote]

[quote]zariah 21 Sep 10
nana : saya dulu pun macam awk. hampir2 nak give up dgn result. tp en mat kuatkn semangat sy utk terus guna. kini sy dah masuk bulan kedua. alhamdulillah berat sy dah xyoyo mcm bln pertama guna. penurunan pun bagus. kata en mat bila dah nak capai berat yg ideal, kadar penurunan jadi perlahan. sy asalnya 85kg kini 70kg selepas dua bulan berusaha….hehe…sy hrp awk sabar ye…kalo stress laaaaaagi ssh nak turun… Report spam[/quote]

[quote]markonah 20 Sep 10
salam abg mat. slmt hr raya. sy penah bli 2b model ngn abg mat masa awal puasa aritu. nak kasi testimoni skit. berat lama 85kg, slps guna 2b model disertakan dgn puasa dan xmakan daging n ayam, kini berat menjunam giler ke 65kg. sonok btul tau. sy tlalu sgt nak kurus, jd stiap kali minum sy bancuh 2paket dlm 1 gelas. dlm sehari sy guna 6 paket tau. nak kurus cepat kan kena la korban wang ringgit ckit. sy minum perisa strwbry sepenuhnya dan total sy guna 6kotak utk sebulan. wlupun 6 kotak bagi sy ia masih murah berbanding produk lain yg mahal je, tapi kesan hampeeeeeeeeeh!ingat nak order lg tggu gaji esok lusa yer….ok nnti sy roger abg mat…. Report spam[/quote]

[quote]suri 02 Sep 10
kotak mula2 sy mmg ikut cadangan kat kotak. tp xde ape2 kesan. lps sy dpt info kat cni yg kata sblm mkn lbih elok then sy cuba utk kotak ke dua dan skrg dah kotak ke 4. mmg berhasil walaupun sedikit turun dlm 7kg. pasal perisa plak msuk kotak kedua sy beli 3 kotak yg strawberry. baaaru bkesan utk sy la. kalo korang tgk kat ingredient perisa strawberry ada bahan hebat iaitu acai berry….ia adalah high fiber yg sgt berfungsi utk loss weight…sy dpt info psl acai berry dari consultant kat slim world. tp nak beli yg slim world punyer agak mahal, tp 2bm punye murah…kalo korang xberhasil ngn kopi, cuba try strawberry, may be korang akn bjaya. tq en mat for the great product.. Report spam[/quote]

[quote]mazlin 02 Sep 10
salam en mat. hari ini genap 30 hari lin consume 3kotak 2bm perisa strwbbry n coffee. lps zohor tadi lin beranikan diri utk timbang walaupun takut2 jugak sbb nanti kalo xtrun, tentu sy frust menonggeng ler. tapi sy dapati berat dah turun 10kg yg asalnya 75kg. jd skrg sy 65kg. sgt2 hepi rasanya. mcm rasa nk belanja mkn je en mat sbg balas budi en mat. xtau nak discribe perasaan sy. walhal sblm ni sy dah dpt rs yg saiz pinggang mengecil n pipi ade bentuk la, xmcm dlu bulat je. nk kongsi ngn kwn2, sy guna 2bm xikut apa yg dicdgkn, sy guna 1x sblm sahur dan 1x sblm tdo. sy hy mkn nasi selang sehari dan sy minum 1 sudu lemon sunquick tanpa dibancuh slps mkn sahur n buka. tips ni sy dpt dr kwn yg juga bjaya dgn 2bm. kalo nak cuba, boleh ikut tips ni disamping guna 2bm. EN MAT : sy mgkin order lagi after raya, hrp2 bdn dah xnaik semula.tq Report spam
[/quote]

[quote]anaryu 30 Aug 10
salam…nak share skit tips…sya dh 3 hari amalkan 2b model white coffee..setakat ni dh berjaya turun 5kg..rutin buat masa ni…sahur = 1scht….berbuka = 1scht…cuba buat aktiviti sebanyak mungkin sebabnye walaupun sahur dgn hanya minum 2b model, kita akan rasa kenyang spanjang hari dan x rasa mcm puasa pn..sibukkan diri mcm mengemas rumah ke..vacum rmh ke..bila byak kluar peluh..byk jugak la berat yg akan turun..slmt mencuba Report spam[/quote]

[quote]rosma 29 Aug 10
assalamualaikum en mat. rosma sini!ingat lagi ke saya yg dtg amik by hand kat greenwood aritu?nak kasi testi ckit ni, pas guna 4hari kan sy timbang jap td berat dah turun 2kg tau. bestnye. rugi sy xcuba awal2 kalo x bleh la beraya dgn bdn langsing. layak ke sy dpt hadiah tu?sy pun guna strwbry gak. leh la cik mat yer.ngeh3x Report spam

kak ni 29 Aug 10
salam cik mat. sy pun bjaya dgn strwberry lps xbjaya dgn kopi. skrg dah turun 4kg slps amik 2kotak strwbrry. biar lambat asalkan ade turun. dlu guna kopi 3ktk langsung xde turun. pasal hadiah tu nanti akak sms cik mat yer. hadiah pe tu cik mat?kuih semperit ke?hehehe 

hanisah 28 Aug 10
ayna : saya hanya makan nasi 1x je sehari iaitu pd wktu bbuka. mgkin kerana sy selesa dgn perisa strwaberry yg telah memulihkan masalah sembelit saya. skrg sy dah lawas tanpa bergantung kpd ubat pelawas. emma : ada juga yg berjaya dgn kopi tapi bg sy strobery lagi berkesan cuma tgk org jgk la. nashah : tu kena ty bos cik mat. mgkin skrg dia sibuk tu sbb jrg ade reply dr dia. cuba awk sms/call, sure dia respon. abg mat sy tolong menyampuk yer sbg tanda balas jasa abg mat

hanisah 27 Aug 10
salam cik mat. nak update testimoni. dlu sy penah bg pd 12 ogos. masa tu sy turun 4kg selepas 12 hari guna. hari saya try timbang semula. alhamdulillah lg byk penurunan. nak tau bpe?hehe kasi suspen!!!!sy turun 6kg lagi tau. kalo total smua sy turun 10kg dlm tempoh 26 hari. dlu sblm guna 2bm sy 65kg skrg 55kg. pinggang dah longgar, perut dah kempis, baru nampak shape. baju raya pun mungkin kena alter semula. sy mungkin nak order lagi lepas raya ni. nak tgk dlu adakah bdn sy naik semula walaupun xguna. sy nak ucap berbanyak terima kasih ats sokongan cik mat selama ni kpd sy. impian sy utk kembali langsing zaman dara sudah termakbul jua. selamat meyambut aidilfitri maaf zahir dan batin sepanjang sy consultattion ngn cik mat. may allah bless u 

Mobile : 0133747473
Email : nuyunbizhouse@gmail.com

boleh dapatkan produk NUYUNBIZ HOUSE di amcorp mall petaling jaya..
berdekatan dengan starbuck..
nak join keluarga jutawan NUYUNBIZ pun boleh…
HUBUNGI NUYUN 0133747473… 
imej
NUYUNBIZ

14 thoughts on “2B MODEL – DISCONTINUED”

  1. details bahan tu akan sy bgtahu kemudain..sbb sy kena check dgn pengasas…InsyaAllah bahan yg digunakan adalah selamat dan halal

  2. salam…sy acik…berkesan tak kalo minum 2b model nie.sy dah try mcm2 tp hasil tak der.diet tak yah ckpla.minum RXLITE pun tak jd.Minum JUS MATE 5 pun tak jd.

  3. tips2 nk kurus bnyak…yg penting,kurangkan manis n karbo je..bukan tak ambik terus..just kurangkan dr biasa…eloklah dbantu ngn 2b model ni..k..

  4. mimie

    hi, saya bru start guna 2b model , tp gembira juga tgk comment@ kt sini, say ank tau perisa mana yg oaling berkesan bab saya beli coffee tkt nanti tk berkesan . tgk kt sini kebykkan minum stawbery ada kesan coffee tkde pun????

  5. Salam semua,
    Saya dah beli sekotak 2bM ni, perasa kopi. Selain dr menurunkan berat badan, saya memang menikmati rasa kopinya yang sedap. Mengikut tatacara penggunaan, 2bM diminum 2 kali sehari (pagi dan tengahari) namun jika saya ingin menikmatinya pada waktu malam, akan ada apa-apa kesan sampingan tak? maksudnya dalam kes saya 3 sachet sehari?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>