SET BUANG TAHI LALAT DAN KUTIL DAN BEBOLA MINYAK – NuyunBiz House (001873431-W)

SET BUANG TAHI LALAT DAN KUTIL DAN BEBOLA MINYAK

Bismillah.

Teks: Nuyunbiz House

Sebenarnya artikel ini adalah nak perkenalkan produk baru dari rak almari nuyun iaitu Set Buang Tahi Lalat Dan Kutil Dan Bebola Minyak. =)

Kenalkah uols dengan Set Buang Tahi Lalat Dan Kutil Dan Bebola Minyak dari Klasik Indah?

 

Set Buang Tahi Lalat Dan Kutil Dan Bebola Minyak

Set Mengandungi 3 Barang

Kebanyakkan pelanggan nuyun yang telah menggunakan set ini sangat berpuas hati. Al-maklumlah dah lama mengalami masalah pembuangan tahi lalat, dan kutil, dan bebola minyak ni. Bila pertama kali mencuba, terus berkesan. Siapa tak seronok, iye tak?

Walaupun ada dikalangan kita yang percaya,tahi lalat ni ada makna dan rahsia yang tersendiri. Namun ramai juga yang berusaha untuk menghilangkan tahi lalat dan tanda tahi lalat tu juga.

Apapun Uols jangan tanya nuyun apa maksud tahi lalat, ada kaitan dengan rahsia tarikh lahir ke, atau apa sajalah petua tentang tahi lalat ni. Konfem nuyun tak tahu, kena google dululah. hehehe. =)

Rahsia Tarikh Lahir

Rahsia Tahi Lalat

Ish..ish..ish.. Banyak pula cerita tentang tahi lalat ni kan, kutil minyak dan bebola minyak ni taknak pula cerita. hehehe =) Takdelah,uols pun tahu kan macam mana terjadinya kutil dan bebola minyak ni. Cuma ramai yang tak tahu cara nak hilangkan atau buang je.

Memang nuyun tak nafikan, nak buang tahi lalat, kutil dan bebola minyak ni bukan mudah. Apatah lagi bila terletak di bahagian mata dan tempat2 yang sensitif.
Dahla buat sendiri kat rumah (diy). Boleh bayang tak? =)

Macam mana cara nak guna?

Penggunaan Set Buang Tahi Lalat Dan Kutil Dan Bebola Minyak dari Klasik Indah ni sangat mudah. Hanya dengan sekali guna je pun (tanpa pembedahan atau laser) uols dah boleh nampak kesan.

Untuk pengetahuan uols yang berminat nak cuba sahaja, harga set ni taklah mahal. Hanya Rm160.
Dalam Set ini mengandungi :-

TREATMENT TONER

Produk pertama yang digunakan untuk rawatan pembuangan tahi lalat, kutil atau bebola minyak ialah treatment toner.

Dengan menggunakan kapas, sapu treatment toner dibahagian yang hendak dirawat. Treatment toner ini boleh menyerap ke kulit dan melembutkan tahi lalat, kutil dengan senang.

Treatment toner ini boleh juga untuk menyeimbangkan kembali kulit dan meratakan tona-tona kulit dan mengatasi liang-liang pori besar, jeragat, bintik-bintik hitam dan jerawat.

REMOVING MOLE CREAM

Removing Mole Cream ini digunakan pada peringkat kedua selepas penggunaan Treatment Toner.

(Sebelum itu calarkan bahagian yang hendak di rawat dengan lidi khas yang disediakan-calar hanya sekali).

Penggunaan Removing Mole Cream dalam masa yang serupa diulang sebanyak dua atau tiga kali mengikut saiz tahi lalat.

REPAIR CREAM

Repair Cream di gunakan untuk langkah ketiga dibahagian yang telah dirawat.

Selepas guna Removing Mole Cream jika bahagian tersebut kemerahan gunakan Repair cream. Ia sangat berkesan untuk memperbaiki, mengembalikan kulit semulajadi jelita, licin dan anggun, disamping itu berfungsi menghilangkan parut di bahagian yang dirawat.

Repair cream ini bukan sahaja digunakan dalam Program Set Pembuangan Tahi Lalat tetapi juga digunakan sebagai krim malam mengaktifkan sel-sel baru, membantu mengembalikan kelembapan kulit hingga kedalaman kulit.

PERINGATAN

♥ Rawatan dari Set Buang Tahi Lalat Dan Kutil Dan Bebola Minyak ini hanya boleh digunakan sekali sahaja.
♥ Rawatan ulangan ini hanya boleh dilakukan selepas dua minggu daripada rawatan yang pertama. (Jika masih ada tanda yang tertinggal).
♥ Pesakit Kencing Manis dilarang menggunakan set rawatan ini.
♥ Pesakit Jantung, Darah Tinggi juga tidak digalakkan.
♥ Bagi yang mempunyai ketumbit tidak sesuai untuk rawatan ini.
♥ Perempuan hamil dilarang menggunakan produk ini.

Pemborong : Nuyun Najmi : 0133747473
"Sihat Cantik Dikongsi Bersama"

33 Comments

  1. nida 16 February 2011
  2. Anonymous 5 October 2011
  3. Ezha 5 October 2012
  4. saya nabila rashid 16 April 2013
  5. Asyikin Nurul 10 May 2013
    • lyn 17 January 2015
      • NuyunNajmi 20 January 2015
  6. Anonymous 14 May 2013
  7. nuyunbiz (001873431-W) 25 November 2013
    • Yaya 15 December 2015
  8. Ummu Aiman 23 December 2013
  9. ika 10 November 2014
    • NuyunNajmi 20 January 2015
  10. ainmerhat 23 December 2014
    • NuyunNajmi 20 January 2015
  11. lyn 17 January 2015
    • NuyunNajmi 20 January 2015
  12. ira 19 March 2015
  13. abu 22 June 2015
    • NuyunNajmi 25 June 2015
  14. zakiah 23 August 2015
  15. missmama 10 September 2015
    • NuyunNajmi 30 September 2015
  16. artiesa 5 November 2015
  17. Riz 20 November 2015
  18. Hasni Bini Sina @ Joslie 11 January 2016
  19. Name*emma 16 April 2016
    • NuyunNajmi 19 May 2016
  20. Intan abdullah 18 April 2016
    • NuyunNajmi 19 May 2016
  21. Mshiera 4 June 2016
    • NuyunNajmi 5 June 2016
  22. siti 5 June 2018

Leave a Reply to Anonymous Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *