Kolagen Dihatiku – NuyunBiz House (001873431-W)

Kolagen Dihatiku

Teks: Nuyunbiz House

Bismillah.

 

KoLaGeN DiHaTiKU PlUs GoJi + SuSu KaMbInG
“BERTINDAK BALAS DALAM TEMPOH 48 JAM”
“PALING HOT DI PASARAN”

PRODUK INI TELAH DIADUN DENGAN AYAT-AYAT AL-QURAN DAN DOA OLEH PELAJAR TAHFIZ DARUL FUQAHA
BOLEH MENYEMBUH 50 JENIS PENYAKIT!!!
TESTIMONI KOLOGEN DIHATIKU SENDIRI (NUYUN)

salam…1st time didatangi oleh wakil syarikat pengeluar produk dihatiku, yun rasa teruja dgn rangkaian produk keluaran mereka. mcm2 yg mereka producekan..yg paling menariknya ialah pengasas produk ni oleh seorang ustaz yang alim lagi warak…tu cerita umum laa…

yg yun nak kongsi disini ialah pengalaman minum “kologen dihatiku”….sebelum nak jual kat org, sebaik2nya sy dlu yg cuba minum, baru tau kesan dierrr…sbb apa tau, yun mcm tercabar tau dgn tag line dierr “BERTINDAK DALAM MASA 48″…wow!mcm berani diorg jamin…ok xpe la kan, at least ade jugak jaminan…pastu lg produk ni dah diadun dgn bacaan ayat2 suci alquran oleh pelajar tahfiz alquran…

yun mula cuba produk ni pd hari rabu 21/01/2010….dgn cara yg betul sbgmana disarankan, yun mula minum pagi 1 sachet…then malam plak 1 sachet lg…so dah 24 jam la kan…baki lagi 24 jam nak tgk kesannyerrr camner…pd ari kedua, yun cuba lg….then pd ari ketiga iaitu ari sabtu 23/01/2010…

alhamdulillah, dengan izin Allah jua, kesan sbgmana yg dijaminkan tu, ada hasilnya…mcm kulit yun ni bukan xputih..hehe cover tu!!tp kureng putih(pepaham je la yer)…lps minum 4 sachet, kulit rs lembap jerrr, xde kasar2..so, dah kira ok la kan even xterus putih melepak….nnti terkezut kengkawan sekerja…pastu best tang “tuuuuuuuuuuuuuuut”…hehe!mantop gituuuuuuuuu(pepaham je la yer)..hehe..segan lerrr nak ckp direct..

 

so far, alhamdulillah la kan…rsnyerrr pun best jerrr…minum pg, leh kenyang smpi ptg, biasanyer kul 12 dah mcm kebulurrrr…alhamdulillah….stakat ni la dlu citer yun…jomlah sama2 kita martabatkan produk islam….

testimoni terbaru…

hi nuyun, sya nak kongsi testi after 2 boxs guna produk kologen dihatiku..1st, sya nk ucp tq bebanyak ats suggestion yun..b4 mnum kologen ni, sya dah guna mcm2 produk tuk rawat masalah kulit berminyak n gelap..mula2 guna natasya,sendayu tinggi n mcm2 lg laaa..asal dgr je produk tu ok, sya beli jer…sya juga ada migrain n kputihan yg agak kronik..pas smggu duk commit ngn susu ni…migrain ilang pstu kputihn ada prubhn..yg kulit berminyak tu totally setel.biasanya xleh duk panas, kulit jd bminyak..tp skrg kulit dah normal n lembap..puas hati ssgt…tq ye kak yun…

nnti nak oder lagi tau…agak2 bape lama kena konsisten dgn kologen ni???

best regards
noor
nooriman82@yahoo.com

 

 

HARAP MAAF YE, PRODUK INI SUDAH TIDAK DIJUAL. TERIMA KASIH. 🙂

"Sihat Cantik Dikongsi Bersama"

2 Comments

  1. Anonymous 6 April 2011
  2. mohd ikbal 29 January 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *