SHAKLEE TRIAL PACK SET C / CONFINEMENT SET murah:Tidak Dijual

Bismillah.

Permintaan untuk set bersalin trial memang banyak sekarang ni. Namun tidak ramai yang tahu, sebenarnya set trial ini tidak dibenarkan dalam Peraturan Syarikat Shaklee. jadi nuyun galakkan, kalau uols nak set mengikut kemampuan dan kesan yang terbaik. Uols boleh hubungi nuyun ye. 0133747473.

Biasanya set trial ni lengkap untuk 40 hari tempoh berpantang, mengandungi:

Vita Lea (multivitamin) – 40 biji
B-Complex with Asid Folic – 40 biji
Vita-C – 40 biji
Zinc – 40 biji


Ramai agen-agen yang tak perasan, set ni nampak jimat dan murah untuk pelanggan. Tapi diaorang tak sedar, bila-bila masa sahaja id mereka akan diterminate dari shaklee.
 

Cadangan nuyun, uols boleh ambil 1 atau 2 produk dulu, kemudian tambah ikut budget yang ada. Jadi tidak timbul isu tidak mampu. Lagipun shaklee ni murah je sebenarnya. Contohnya alfalfa rm53, mengandungi 330 tablet. Penggunaan lebih kurang 3 bulan, jadi tiada alasan yang mengatakan shaklee ni mahal.

Apapun jom kita tengok kelebihan set berpantang ni ye.

Vitalea with iron formula

Memandangkan ibu2 kehilangan banyak darah sewaktu melahirkan maka ibu-ibu perlulah memastikan pengambilan makanan yang seimbang dan berkhasiat agar dapat menggantikan semula darah yang keluar semasa proses melahirkan. Zat besi sangat penting dalam pembentukan sel darah merah. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu kelihatan pucat, letih , lesu dan tak bermaya. Bagi ibu yang mempunyai niat menyusukan anak perlulah memastikan pengambilan zat besi dititikberatkan agar pertumbuhan dan pembesaran anak adalah sangat baik.

B-Complex

Ia juga perlu dalam penghasilan sel darah merah di samping ia membantu menstabilkan hormon badan manusia. Kekurangan B complex boleh menyebabkan ibu yang di dalam pantang mengalami gangguan emosi atau lebih dikenali sebagai meroyan. B complex sangat penting membantu kita menjadi bertenaga dan emosi turut lebih seimbang.

Vitamin C 500mg Sustained Release

Vitamin C Shaklee adalah berkonsepkan pelepasan masa. Ia akan melepaskan vitamin c secara sedikit demi sedikit mengikut keperluan badan. Memandangkan vitamin C adalah jenis vitamin larut air maka konsep pelepasan masa ini sangat bagus demi memastikan badan kita sentiasa cukup vitamin c dalam meningkatkan antibodi secara berterusan. Vitamin C sangat perlu dalam membantu badan pulih dari proses kelahiran.

Zinc
 

Ianya adalah antara galian yang sangat penting dalam membantu proses pemulihan. Zinc membantu mempercepatkan proses baik luka dalam badan kita. Ikan haruan antara makanan yang kaya dengan zinc. Pengambilan zinc bagi ibu yang menyusu turut memberi kesan pada bayi di mana ia membantu anak yang disusukan membesar dengan baik dan mengikut graf pembesaran bayi.

Lagi tentang Shaklee

5 Teknik Menghadapi Peperiksaan:Brain Booster Anugerah

Teks : Nuyunbiz House

Bismillah.
Jom kita tengok tips adik ini.
Yang penting,dibantu dengan produk anugerah. :-D

Set Exclusive Tabita Original



Alhamdulillah set exclusive ni ada peminatnya tersendiri..Berbaloi beli set exclusive ni,sebab penggunaanya sehingga 4bulan lebih kurang.

Harga pun agak berpatutan..kiranya uols mampu miliklah..
Nuyun jual 1 set exclusive tabita ni RM280 sahaja..Murahkan..sampai 4bulan ni boleh pakai..
Jom cuba..selamat je pun..jangan risau ('-')

Isu2 semasa tentang produk tabita ni..bergantung pada penilaian uols..tiada paksaan
(',')

Nak dapatkan tabita original set exclusive ni..
Hubungi nuyun 0133747473..

Tabita Original Set Regular

Set Tabita yang paling hangat sekarang ni..
Set ni dikira murah juga,
Sebabnya tahan untuk pemakaian 2 bulan..
Sangat membantu untuk cerahkan kulit..

Krim Pelembap Muka Tia Amelia



Krim pelembap hendaklah dipakai tanpa pemakaian krim2 lain.
Boleh dipakai diwaktu siang,atau malam..

Harga diskaun?
Sms 013.374.7473

DETAIL PEMBAYARAN YE

DETAIL PEMBAYARAN YE
SENANG DAN MUDAH KAN?!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENGUMUMAN PENTING!!

BERMULA TAHUN 2011..HANYA SEKALI SAHAJA PENGHANTARAN AKAN DILAKUKAN SETIAP HARI IAITU KUTIPAN POS LAJU SBLM KUL 9 PG..

JD UNTK TRANSAKSI SLPS JAM 9 PAGI,PENGHANTARAN AKAN DILAKUKAN KEESOKAN HARINYA

SEBARANG KELEWATAN PENGEPOSAN.anda dah maklum ye..

PALING PENTING KENA SMS NUYUN SELEPAS TRANSAKSI DIBUAT..
NO EMAIL NO CALL..

Caj Pos Laju (JIKA TIDAK DINYATAKAN)
(sampai 1-2 hari)
Semenanjung Malaysia: RM10
Sabah dan Sarawak: RM15
Singapura, Brunei dan Indonesia: RM60

Caj Pos Daftar
(Malaysia sampai seminggu, Lain-lain sampai 2 minggu)
Malaysia: RM5
Singapura, Brunei dan Indonesia: RM10


imej

 

NuyunBiz © 2012 By NC