GNC L-GLUTHATHIONE

Pil Pencerah Kulit Terbaik

Teks: Nuyunbiz House Bismillah. Kisah ni saya petik dari page Superwhite Official ye.Jom kita baca, faham dan hadam betul2.  Semalam ada satu customer kata nak beli Superwhite L-glutathioneSebelum ini dia makan Gluta … Baca Lagi Keseluruhan Artikel

SHAKLEE UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR

Senarai ini adalah untuk produk SHAKLEE yang disyorkan kepada semua peringkat umur dan jantina..jom kita tengok apa yg bagus dan terbaik untuk kesihatan dan kecantikan seisi keluarga.. :)1-Anti-Aging Vivix2-Anti-Oxidants CarotoMax, Vitamin C, Vitamin … Baca Lagi Keseluruhan Artikel

kesan-collagen

COLLAGEN BAGUS,TESTIMONI TERBAIK

Assalamualaikum,Nuyun nak perkenalkan collagen yg paling hangat dan mendapat sambutan yg amat n amat n amat mabeles dari pelanggan2 nuyun..memang tak lain n tak bukan Collagen powder dari Shaklee...Kesan penggunaan kalau nak ikutkan hasil kajian dalam … Baca Lagi Keseluruhan Artikel

Pil Pencerah Kulit Terbaik

Teks: Nuyunbiz House

 

Bismillah.

 

Kisah ni saya petik dari page Superwhite Official ye.

Jom kita baca, faham dan hadam betul2.

 

Semalam ada satu customer kata nak beli Superwhite L-glutathione

Sebelum ini dia makan Gluta GNC.

Pastu dia mintak murah.

Bila akak tanya..

GNC L-Glutathione dia bukan 50gm aje kan?

Dia kata, ‘Eh, yang baru masuk Malaysia 5 bulan lepas ada 500mg=60 kapsul’.

Bila akak tanya dia harga.. dia kata TAK HENGAT.

Pastu, kelmarin akak gi Cheras sentral, ada GNC pharmacy..

Akak pon usha2 lah kan..

– GNC L-Glutathione 50mg.. 50 kapsul RM 65 mcm tu.

– Akak tanya jurujual farmasi tu, ‘Ada yang baru kan?

Jurujual tu cakap, ‘Ya..ada.. 500mg baru masuk Malaysia.. 60 kapsul..

Akak tanya  lah lagi, ‘berapa RM?

TANJAT gegirl…. Tanjat Gegirl….

RM499 uolsss.. RM499.. RM499..

 

SUPERWHITE L-GLUTATHIONE 500mg utk 30 kapsul baru RM120.

Kalau beli set kombo, ada  lagi diskaun kita tawarkan.

 

Jadi nuyun nasihatkan anda, pilihlah pil pencerah kulit yang terbaik sahaja ye.

Kat bawah ni contoh sahaja, ok!  ;-)

 

 

GNC L-GLUTHATHIONEVS    Set Pencerahan Terlaris